Курсове

Всяка година предлагаме следните курсове:

Уроче с мъници в различни групи за деца на 4, 5 и 6 години

deca_uchat_angliiskiС много песни, игри и творчески занимания плавно въвеждаме английския език за най-малките. Постепенно децата научават първите си думи и изречения и започват да опознават английския с интерес и любопитство. Прекрасен момент да се започне изучаването на чуждия език. Най-малките ни ученици усвояват произношението на перфектно ниво и неусетно поставят основите на езика. А това, с което се гордеем най-сърдечно е, че когато започнат да ходят на училище, мъниците са убедени, че английският език е най-лесното нещо на света!

1 клас

В този курс поставяме уверено първите стъпки в английския. Учим думи, изречения и малки песни и стихчета. А във втората половина на учебната година започваме да учим и азбуката и да спелуваме. За нас е важно да учим английската азбука след българската, за да избегнем възможното объркване. На тази възраст децата успяват бързо да напреднат, а ние даваме всичко от себе си, за да ги накараме да се чувстват като супер герои, покоряващи английския език!

2 клас

Второкласниците вече сериозно учат английски и в училище, което ни дава възможност да започнем да учим правила и да правим упражнения с тях. При правилен подход учениците напредват бързо и се чувстват уверени и в клас. Тази година се изучават основни правила за единствено и множествено число, местоимения, глагол “съм” и други глаголи в различните изречения. Сега е и моментът да се изисква прилежно и отговорно учене на новите думи, за да се създадат правилни навици за учене.

 

3 клас

В трети клас вече сериозно напредваме с правилата като точно тук въвеждаме и част от тези за двете сегашни времена в английския. За да сме сигурни, че децата ще се справят с тях блестящо им отделяме достатъчно време за упражнения и (разбира се!) игри. Започваме да четем по-големи текстове, а също и да пишем собствени текстове на различни теми.

4 клас

Програмата на четвъртокласниците е доста заета – бързо преговаряме всички правила от изминалите години, за да оставим време за още две времена – минало и бъдеще. На тази възраст децата са изключително способни да научават и запомнят голямо количество знания и затова часовете ни стават все по-вълнуващи – и за нас, и за тях :)

5 клас

Това, което очакваме от нашите петокласници е да свикнат с научаването на още повече думи и то бързо и перфектно! Правилата също се разглеждат в по-големи подробности. Започваме да правим много повече упражнения за слушане с разбиране и освен че пишат смислени текстове, наблягаме и на говоренето. Учениците са способни сами да образуват по-дълги и сложни изречения, докато разговарят в час.

6 клас

За шестокласниците сме приготвили различни и интересни теми за обсъждане в клас. С тях фокусът ни е върху трупане на нови думи, слушане с разбиране на по-сложни текстове и отново граматични упражнения. Разликата сега е, че очакваме да използват знанията си за много повече правила в различните ни занимания. Ще работим с тях и върху това да не допускат дори и най-малките грешки от невнимание или бързина. А черешката на тортата са проектите, с които едновременно ще упражнят и английския, и креативността си!

7 клас

Със седмокласниците ще се погрижим да научим всичко останало, което ще им е необходимо и да вдигнем максимално нивото им в този основен етап на образованието им по английски. Това включва още едно граматично време, няколко конструкции и доста думи. Работим с тях върху това да бъдат още по-самостоятелни и уверени. А в края на годината ги подкрепяме с две ръце да продължат в следващия клас с изучаването на нов чужд език, защото вече са готови за нови езикови предизвикателства!

 

Важно!

  • Разпределяме децата в курсове по възраст, но също и по знания и възможности. С това целим да създадем най-благоприятната среда за постигане на ефективно и приятно учене на езика.
  • Всеки курс се движи спрямо индивидуалните нужди на учениците в него и тук сме описали ориентировъчните цели, към които се стремим в съответния клас.
  • Актуална цена на курсовете и индивидуалните уроци може да откриете тук.