Екип

Най-важното за нас е да работим с любов към езика и децата! Посрещаме учениците си с отворени сърца и се стремим да отговорим по най-добрия начин на нуждите им. Постоянно променяме методите и тактиките си на преподаване, за да превърнем ученето на английски в необикновено приключение. Докато се учим, опознаваме нашите дечица и техните силни и по-слаби страни. С индивидуален подход се научаваме да говорим и пишем на английски, докато играем и се състезаваме един с друг. Постоянно търсим начини да вдъхновяваме и заедно да ставаме все по-добри.

Нора

Нора поставя началото на нашето Уроче през далечната 2010г. Вярва, че децата имат безграничен потенциал и често разчупва учебния час, за да им покаже, че със стабилни знания и малко въображение се постигат чудеса!

Цвети

Цвети е вълшебният ни извор на забавни упражнения и английски игри. Обожава да стимулира естественото детско любопитство, за да вдъхнови учениците да опознаят английския по незабравим начин!

Тошко

Тошко е изключително търпелив и внимателен учител, който посреща всяко предизвикателство с готовност и усмивка. Има способността да обяснява дори и най-трудните правила в английския по лесен и разбираем начин, подправен със щедро количество чувство за хумор.

 

 

Петя

Петя е най-слънчевата и мила учителка. Вярва, че когато преподаваш от сърце и добавиш щедра щипка търпение и постоянство, може да се научи всичко! Часовете с нея са винаги удоволствие за децата.