Присъединете се към екипа на *uroche*

Здравейте,

Търсим учители стажанти за частни уроци по английски език на деца и предлагаме обучение и възможност за развитие в кариерен план :)

Ние сме Нора и Цвети от uroche.com и Уча.се :) и се занимаваме с обучение на деца по английски език. За последните 5 години постигнахме нещо в сферата на образованието, с което страшно се гордеем – започнахме промяна! Дълго чакана и нужна за децата в България.

Частните уроци по английски език се превърнаха в нещо, което децата сами да търсят и искат. Променихме фокуса на обучението по английски и го преместихме върху ученика и неговите способности, предпочитания и начин на мислене и възприемане на информация. Водеше ни една проста истина:

„Ако едно дете не може да се научи от начина, по който преподаваме, значи трябва да променим начина, по който преподаваме.”

И това правим – за всяко дете!
Децата усещат, че най-важните в целия урок… са самите те! <3
Което изцяло променя начина, по който учат.

Това накара всяко дете да разцъфне и да започне да открива способностите си, увереността си и с малко мотивация резултатите започнаха да валят.

В началото бях само аз, Нора, и ми беше невероятно трудно да се докажа като добър учител и то само защото бях млада и без опит. Това, с което спечелих доверието на родителите на първия ми ученик – Мария и Тодор Янкови, беше, че имах огромното желание да уча със сина им Йоан (2 клас). Видях в него нещо, което другите учители не виждаха – умно дете с огромен потенциал!
И така за по-малко от 2 месеца не само повишихме оценките му в училище от 3-ки на 5-ци, но и променихме нагласата му към английския. Той го обожаваше и с нетърпение очакваше всеки час, в който ще учим, ще играем и ще прекарваме време заедно.
Всеки път, когато се връщам към тези моменти направо настръхвам… Тогава беше толкова малък, а сега вече е тийнейджър. Завършихме заедно обучението му по английски в 7 клас, защото постигнахме целите си – моите, неговите и на родителите му. Той владее английски на много добро ниво – справя се страхотно с граматиката, знае сериозен брой за възрастта му думи и може спокойно да комуникира с чужденци. Това беше общата ни цел, за да може спокойно да продължи с изучаването на втори чужд език в гимназията. Той избра френски.

И така, с времето започнахме да печелим все повече детски сърца, а с тях – и родителските. Работата ни е комбинация и от огромна любов, и от старание, и от професионално обучение, което полага основите на английския в детските глави. Резултатите сами показват, че няма значение колко сме млади и колко години е опитът ни, защото децата разцъфват, щом се докоснем до тях. Уроците ни протичат емоционално, искрено, със смях, спорове и понякога сълзи. Винаги оценяваме учениците си обективно, за да знаят, че 6-ци се постигат с много труд. И винаги, било то рано или късно, стигаме до 6-ците заедно!

Истинската магия на уроците е, че намираме пътя към всяко дете и начина да поставим най-важните знания в главите им по такъв начин, че да бъдат достъпни за дълго време :) Страхотно е и след години да успяват да ползват наученото без съмнения и колебания.
Доказателствата за добре свършената ни работа най-ясно се виждат, когато децата пораснат и започнат да говорят английски без смущение, с увереност и страхотно произношение :)
Постиженията ни се дължат на любовта ни към децата, новаторския подход на преподаване и отдадеността към професията. Вярваме, че да си учител не е работа, а призвание :)

Ако се чудите какво точно правим на уроците, може да видите това клипче. Ще разберете как може забавно и ефективно да се преговарят правилата за сегашните времена (Present Simple и Present Continuous) в английския език.

Имайте предвид, че тук Женя е едва 3 клас, учи за тези времена от месец… а е успяла да запомни всичко почти перфектно!

Забавляваме се, учим, обичаме! <3

Сигурни сме, че и сред вас има хора, които искат да почувстват силната любов на дете, да усетят признателността за труда, който полагат, за да го научат на нещо полезно и да се порадват на щастливите му усмивки след всеки успех и постижение! Нямаме търпение да присъединим към екипа си човек с голяма усмивка, огромно сърце и безкрайно желание за преподаване на деца.

Ако това си ти, сподели с нас защо искаш да работиш с деца и кое те кара да мислиш, че ще се справяш блестящо :)  и ни изпрати писмо на teacher@uroche.com .

* Не се изисква предишен учителски опит
* Задължително е да владеете писмен и говорим английски език на високо ниво
* Стажът е почасов и е съобразен с лекциите, упражненията и свободното ви време