Как учим?

От 2010г. даваме частни уроци и от тогава насам доста деца пораснаха с нас, но и ние израснахме като учители заедно с тях. Искаме да използваме този опит и в курсовете ENmotion, които започваме тази година :) и въпреки че нямаме голям опит с воденето на курсове, искаме да пренесем приятното усещане на ученето “вкъщи с приятел” и в нашата школа.

Предлагаме индивидуални уроци, курсове и комбинация от двете като с всички тях се стремим към една обща цел – да помогнем на децата да научат английски език. А за всяко дете подходящият начин е различен.
За да постигнем тази цел, Ви предлагаме специално “tailor-made” обучение (специално създадено по поръчка) за Вашето дете.

Ето как се случва всичко това…

Първото, което правим е кратка обща среща, за да Ви помогнем да изберете най-подходящия вариант за започване на обучението. А ако детето вече е учило английски – правим и тест за определяне на нивото.

ENmotion Classes

Курсовете ни ENmotion (English Emotion) се фокусират върху полагането на така важната основа, когато изучаваме езика. Работим с различни учебници и учебни материали, за да сме “в крак” с уроците в училище и същевременно да развиваме паралелно всички умения – слушане с разбиране, четене с разбиране, говорене и писане. Използваме разнообразни игри, упражнения и предизвикателства, за да събудим емоционалната памет на учениците си и да ги вдъхновим да заобичат английския.

Индивидуални уроче-та

deca_uchat_angliiskiПредлагаме и частни уроци с нас и любимите учители от екипа ни, в които да обърнем внимание на индивидуалните нужди на детето. С тях целим да надграждаме наученото в ENmotion курсовете, за да помогнем на учениците да постигат още по-добри резултати. Може да се възползвате от тях за работа върху конкретно умение (писане, произношение, четене и др.), бързо напредване с материала, преговор, подготовка за контролни, помощ за проекти и всяко нещо, с което можем да бъдем полезни като учители. С уроците ще се стараем да бъдем максимално гъвкави и по желание може да се провеждат и във Вашия дом.

Индивидуалните уроци са изцяло по Ваше желание. Но поемаме отговорността, ако сметнем за наистина необходимо, да Ви препоръчаме и този вариант в някой от етапите на курса ENmotion.

Master Classes

Като част от нашия курс ENmotion ще Ви каним и на специални работилнички, в които ще “изработваме” перфектен английски език с учениците, докато се забавляваме и прилагаме това, което сме научили. Затова ги наричаме Master Classes ;) Те са черешката на нашата английска торта, защото с тях тотално променяме представата за учене и предлагаме една много по-различна учебна среда. Ще бъдат на различни тематики, които ще обявяваме тук и на фейсбук страницата ни. Препоръчваме ги горещо! ;)

 

Консултации за определяне нивото на владеене на английски език

Без значение къде и с кого Вашите деца учат английски език, сигурно искате да знаете как се справят. Успяват ли да усвоят качествено знанията и до каква степен владеят материала, който е за тяхната възраст?
Тези и още много други въпроси, които сигурно имате, можете да обсъдите на среща с нас. След като направим диагностичен тест, можем да установим какви са силните страни на Вашето дете и върху какво трябва да поработи допълнително. Ще ви препоръчаме и начини как да учите по-ефективно.
Така ще успеете да “сверите часовника си” и да се уверите, че всичко се случва по най-добрия начин :)


И последно…

Ако изберете да учите с нас, трябва да знаете, че ще даваме всяка частичка от себе си, за да направим децата Ви щастливи английски гении. Може плановете ни да търпят промени, да пишем по някоя кофти оценка, да даваме повечко или по-малко домашни… Но държим да знаете, че с всяка една стъпка целим да дадем най-доброто от нас за нашите ученици и ако по някаква причина не успяваме да постигнем желаните резултати, ще Ви информираме и ще Ви помогнем да вземете правилното решение за продължаване на обучението на детето Ви занапред.
Подходът ни е уникален и не сработва с всяко дете като на магия. Изграждаме екип от изключително добри учители, но знанията не се появяват в главата на децата с вълшебна пръчица. Всичко, което постигаме, е плод на много труд и усилия и от двете страни. Затова и всички в Уроче, учители и ученици, правим следното…

Усмивки,
Нора и Цвети