Курсове за преговор и подготвка за училище

И на есен английският е лесен

Защото ви готвим скоростна подготовка за приятен старт на учебната година :) Тя ще се проведе три пъти седмично през първите две седмици на септември (4-16 септември).

За второкласниците сме подготвили много игри, които ще им помогнат да почувстват колко интересна приказка всъщност е английският. С много усмивки и приключения искаме да го превърнем в любимия им предмет!

Учениците от трети и четвърти клас вече имат немалък запас от думи, които ще преговорим до една, за да ги чувстват безвъзвратно научени! Стъпка по стъпка ще минем заедно и през граматичните правила, които се опитваха да ги спъват през изминалата учебна година, за да се справят блестящо и с тях.

За учениците в пети, шести и седми клас сме подготвили засилена програма, за да си припомнят бързо всичко най-важно, с което ще се сблъскат още с входните нива. Ще преговорим най-трудните правила и ще работим върху най-често срещаните грешки. Ще им помогнем да подобрят паметта и скоростта си с нашите специални предизвикателства и състезания.

Цената на целия двуседмичен интензивен курс е 67,80 лв. за общо 6 посещения по 90 минути (5,65 лв. на учебен час)

Записалите се до 28.08.2017 (понеделник) ще се възползват от отстъпка 20% за курса.

* Школата ни се намира в центъра на град Пловдив на адрес ул. Христо Г. Данов 24. (след Кукления театър).

* Следете фейсбук страницата ни за повече снимки от преобразяването на нашето любимо място.

* Запишете се и запазете място за Вашето дете на teacher@uroche.com ;)