Нашите ученици!

Това са някои от нашите деца. Тук ще споделим колко са специални те за нас, а също така и някои от големите им успехи.

Йоан
Той учи английски език още от втори клас, а сега е пети. Произношението му е „трепач”. Чете с лекота и пише изключително грамотно. С него се шегуваме, че ако някое дете в по-долен клас не се справя с домашните, той би се притекъл на помощ на мига. Той е едно от децата, което още в самото начало ни убеди, че не съществуват невъзможни неща. Надяваме се, че английския ще му помогне да постигне целите си!
А ето го и неговия „авторски” филм Toy Story 3

 

Кристина

Ето я и Криси. Тя вече е третокласничка. Естествено, справя се страхотно с английския, но и с всичко останало, защото талантът й е неизмерим. С нея направихме цяла продукция. Превърнахме историята за едно пластмасово яйце във филм с авторски декори и сценарий. Всичко в този филм е нейно дело.
Представяме ви Easter Egg

 

Христо
Викаме му Ицката – тазманийския дявол. Вече е петокласник. Той буквално попива всяка дума. Има много добра дисциплина на учене. А това, което ни изненадва най-много е, че учи думи със скоростта на светлината.
Това е неговата „малко по-смешна” адаптация на Toy Story 3
(Ако все още не Ви е ясно защо е по-смешна – превъртете до малко след 8-мата минута :) )

 

Рая
Тази третокласничка е пример за отговорно и прилежно учене. Тя е изключително мила и нежна млада госпожица. Отдава се изцяло на всичко, с което се захване и го върши със завидна грация. Нашата цел е да й помагаме да преследва целите си и да я научим да ги постига със собствени усилия.

 

 

Женя
Тя е първолаче, което има зверски развито въображение. Тя има силен характер и винаги намира решение на проблемите си. Когато учим английски наостря уши и попива всяка дума и израз като гъбка. А когато дойде неин ред да говори се справя отлично още от първия път. Малка хитруша!

 

 

Антъни
Той е един необикновен третокласник, който е страшен фен на технологиите. Това е и причината всяко упражнение по английски да е просто поредното предизвикателство, с което се справя безгрешно. Той е нашата голяма боксова надежда!
Никол
Малката сестра на Антъни е още едно дете, което има страхотен потенциал. В първи клас е, но е много зряла за възрастта си, което й помага да се развива по-добре и по-бързо от връстниците си. Не си позволява да изостава в каквото и да било. Никол иска да се докаже пред света.

 

 

Неда
Четвъртокласничка, която много целенасочено се развива в посоката на артистичните изкуства. Самият начин, по който мисли е необикновен. Тя е една малка и красива фабрика за фантазии. Английският език е от най-любимите й предмети в училище и няма как да не й го признаем – справя се блестящо. Стискаме й палци за бъдеща филмова кариера!
Дами и господа, представяме ви съвместната ни адаптация на Romeo and Juliet.

 

Деница
Може да е едва във втори клас, но обича да демонстрира изящество и прецизност във всичко, което прави. Английският е просто поредното доказателство, че тя може да се справя чудесно с всичко, с което се захване сериозно.

 

 

 

Мариета
Ето една второкласничка, която притежава изключително развито мислене. Нашето дете е гимнастичка още от много малка – има много отличия, награди и дори медали! Много е умна и паметлива. Понякога ни изумява с реалистичния си поглед на живота. А тя, естествено, не се смята за по-различна от другите деца. Това, че знае и може всичко е нейното ежедневие.